KALENDER

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

EENDAAGSE ADEMREIS DOOR LICHAAM MET STRESS RELIEF

23 augustus 2023 @ 10:00 - 16:30

Onze adempatronen beïnvloeden ons meer dan we ons doorgaans realiseren. Ademen kan ons lucht, ruimte en een gevoel van vrijheid en diepe ontspanning geven. We landen dan in een staat dat je ervaart dat je bent, dat je bestaat. Niet goed ademen daarentegen kan ons een gevoel van benauwdheid, angst en inperking geven en maakt dat we op ‘overleven’ gaan staan. Oppervlakkig ademen is het begin van een aaneenschakeling van gebeurtenissen die een negatieve uitwerking kunnen hebben op ons lichaam, denken en geest.

Verbonden ademen kan daarom diep verrijkend zijn. Door verbonden ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie. Dit is wat we telkens opnieuw zien bij de deelnemers aan onze retraites, ademdagen en -avonden. Het lichaam gaat in een diepe staat van ontspanning. Daardoor worden oude fysieke spanningen losgelaten – spanningen die opgeslagen liggen in het oude brein en waar je met coaching en/of gewone therapeutische sessies niet bij komt. Dit maakt een verbonden ademsessie tot een ervaring die je rechtstreeks bij je eigen heelheid en vitaliteit kan brengen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis. Zo bereik je diepere lagen in jezelf.

Noordwijkerhout: woensdag 23 augustus 2023
Ademreis – een reis door je lichaam met Deep Stress Relief en verbonden ademwerk, zodat je jezelf ook weer op kunt laden, met Erica Rijnsburger en André Straathof
Locatie: Centrum Heal je Zelf, Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout
Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Kosten: € 150,00 incl. lichte lunch en excl. 21% BTW

Gegevens

Datum:
23 augustus 2023
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.elenchis.nl/ademsessies/

Locatie

Centrum Healjezelf
Herenweg 416
Noordwijkerhout, 2211 VJ

Organisatoren

Erica Rijnsburger
André Straathof