Niet in afzondering zullen we onszelf ontdekken,
maar in de stad, in de menigte,
als ding onder de dingen, als mens onder de mensen.

 

– JEAN PAUL SARTRE –

TRAININGEN

Elenchis verzorgt uiteenlopende trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, organisatie-ontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit in Management Development trajecten of trajecten voor High Potentials. Andere thema’s van mijn werk van de afgelopen 35 jaar zijn verbindend, coachend en intuïtief leiderschap, vitaliteit, diversiteit, stress- en verandermanagement, traumaverwerking, biografisch werk en thema’s uit de Reis van de Held. Daarnaast kan ik een Jaartraining verzorgen met de kern van mijn programma en werk. Deze wordt alleen in-company gegeven.

JAARTRAINING PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

De Jaartraining omvat een serie ontmoetingen met jezelf en de Ander waarin je werkt aan je eigen ontwikkeling, je talenten ontdekt en waarin je een verdieping ervaart van je eigen persoonlijkheid. Een van de onderdelen van de training is het schrijven van je eigen biografie waardoor je op een gestructureerde manier inzicht krijgt in het pad dat je naar het nu heeft gebracht.

De Jaartraining is een intensief programma dat tegelijkertijd ruimte laat voor thema’s die er leven in een organisatie. Variaties op dit programma worden uitgevoerd met derden waaronder de Baak, organisatie-adviesbureau Human Connection, Firmament, retailadviesbureau Talentroom en Re-employ.

MEER INFORMATIE

Download voor meer informatie de uitgebreide brochure door op de afbeelding hieronder te klikken.

Er is moed nodig om op te staan en te spreken;
maar er is ook moed nodig om te gaan zitten en te luisteren

– WINSTON CHURCHILL –