Diep binnen in jezelf vind je de stilte, een veilig oord waarin je je op elk moment kunt terugtrekken en jezelf kunt zijn.

– HERMAN HESSE –

Boeken / Books

Ik heb verschillende boeken gepubliceerd. Vier ervan in het Nederlands; two of them in the English language.
Daarnaast zijn er een aantal e-boeken, die je via mij verkrijgen kunt. One e-book on Breathwork is also in the English language.
Klik op een boek om meer te lezen / Click on a book for further information.

E-books

Sprookjes zijn van alle tijden. Zelfs als volwassene vinden we het nog heerlijk om ze te lezen. Dit sprookje gaat over een Prins, maar dan eentje die niet op zoek gaat naar een Prinses, maar die op zoek gaat naar zichzelf. En zo komt hij zijn Superego, zijn Dude tegen en belanden ze samen in een pittige conversatie. Hoe dat afloopt, moet je zelf maar lezen. En omdat een sprookje toch niet compleet is zonder Prinses, komt ook zij natuurlijk in het verhaal voor.

Nieuwsgierig geworden?
Voor € 6,50 (incl. BTW) ontvang je het e-book per mail.

Het Superego (onze Innerlijke Criticus) is en blijft een interessant thema. Wat we ook doen in ons leven, hoe we ons ook ontwikkelen, welke stappen we ook zetten – als we onvoldoende bewust zijn de werking van ons Superego raken we vroeg of laat opnieuw onder invloed en is werkelijke vrijheid, onafhankelijkheid, liefde en verbondenheid ver te zoeken. In dit boekje ontdek je op een heel toegankelijke manier hoe Superego ontstaat en hoe je een goede relatie ermee op kunt bouwen. Daarbij wordt het principe uit de non-dualiteit gehanteerd: er hoeft niets weg, er hoeft niets veranderd – je leert alleen bewustzijn te brengen bij ‘wat is’.

Nieuwsgierig geworden?
Voor € 6,50 (incl. BTW) ontvang je het e-book per mail.

Ademwerk is ‘hot’ tegenwoordig. En dat is niet voor niets.
Je adem is een afspiegeling van hoe je leeft. Het is de dirigent van je lichaam. Door je adem bewust te sturen, heb je direct invloed op wat er zich afspeelt in je lichaam en hoofd. Het geeft je controle over je gezondheid en stresslevels en zorgt voor meer emotionele balans, mentale kracht en plezier.

In dit e-book met een omvang van maar liefst 44 pagina’s vind je zowel achtergronden van het ademwerk als een aantal essentiele oefeningen om energie te krijgen of om te ontspannen.

Nieuwsgierig geworden?
Dit e-book kun je GRATIS bestellen!

Breathwork is hot these days. And not without reason.
Your breath is a reflection of how you live. It is the conductor of your body. By consciously directing your breath, you have a direct influence on what is happening in your body and mind. It gives you control over your health and stress levels. Good breathing provides more emotional balance, mental strength and pleasure.

In this e-book with a size of no less than 44 pages you will find backgrounds of breathwork as well as a number of essential exercises to gain energy or to relax.

Became curious?
You can order this e-book for FREE!

Terugkijkend op je leven lijkt alles soms een toevallige samenloop van omstandigheden. We leven ons leven immers niet in één rechte lijn? Toch, als we ervoor gaan zitten en gaan ordenen, dan blijken er verrassende lijnen te zitten in je verhaal. Je ontdekt dat er samenhang is tussen bepaalde gebeurtenissen. Het schrijven stelt je tevens in staat af te rekenen met ‘unfinished business’, thema’s uit je leven die op een bepaalde manier in je doorwerken en waar je schoon schip mee wilt maken om verder te kunnen. Je wordt je bewuster van kwaliteiten die telkens komen boven drijven. Je ontdekt de herkomst van een aantal essentiële Superego stemmen en ook de waarden (je eigen kompas) die eigenlijk altijd centraal hebben gestaan in al je belangrijke beslissingen. Het schrijven van je eigen autobiografie maakt je bewuster van alle schatten die je je eigen hebt gemaakt op je reis door het leven.

Nieuwsgierig geworden?
Voor € 6,50 (incl. BTW) ontvang je het e-book per mail.

Understanding nourishes belonging.
Where you are understood, you feel at home, even without your masks.

– ANAM KARA –