KALENDER

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ADEMDAG – Let Love Breathe

27 januari 2021 @ 10:00 - 16:30

Tijdens deze dag ontdek je de Kracht van Zacht ademen met beweging. Je komt met verschillende ademtechnieken en oefeningen in contact die jouw lichaam, hoofd én hart weer in balans brengen. Je hart zal zich weer openen en je raakt daardoor opnieuw gecentreerd in je Zelf. Je kunt deze dag het beste zien als een reis door je binnenwereld, een dag volledig in teken van het openen van je hart en het ontwaken van jouw levensenergie. Deze dag is gevuld met wijsheden van Osho Actieve Meditatie, Ritmisch, Verbonden & Oud Egyptisch Ademwerk en pure Tantrische Verbinding. Samen gebracht op onze unieke wijze: liefdevol, hartopenend en vitaliserend.

Ademwerk is een krachtige tool die we allemaal in ons dragen. Het heeft niets van buiten af nodig. Het is niet zweverig en iedereen heeft er toegang toe. Adem is er altijd en kan je overal brengen. Wanneer je leert door onprettige momenten heen te ademen hebben deze momenten geen of minder grip meer op je.
Gebruik je je adem bij de fijne momenten, dan zak je dieper in deze gevoelens die tegelijkertijd je immuunsysteem en vitaliteit boosten.

Gegevens

Datum:
27 januari 2021
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.elenchis.nl/ademsessies/

Locatie

Centrum Healjezelf
Herenweg 416
Noordwijkerhout, 2211 VJ

Organisatoren

Erica Rijnsburger
Jacqueline Steggink