KALENDER

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Adem en vrijheid – jezelf bevrijden van niet langer werkende patronen met behulp van je eigen adem

25 oktober 2023 @ 10:00 - 16:30

Onze adempatronen beïnvloeden ons meer dan we ons doorgaans realiseren. Ademen kan ons lucht, ruimte en een gevoel van vrijheid en diepe ontspanning geven. We landen dan in een staat dat je ervaart dat je bent, dat je bestaat. Niet goed ademen daarentegen kan ons een gevoel van benauwdheid, angst en inperking geven en maakt dat we op ‘overleven’ gaan staan. Oppervlakkig ademen is het begin van een aaneenschakeling van gebeurtenissen die een negatieve uitwerking kunnen hebben op ons lichaam, denken en geest.

Verbonden ademen kan daarom diep verrijkend zijn. Door verbonden ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie. Dit is wat we telkens opnieuw zien bij de deelnemers aan onze retraites, ademdagen en -avonden. Het lichaam gaat in een diepe staat van ontspanning. Daardoor worden oude fysieke spanningen losgelaten – spanningen die opgeslagen liggen in het oude brein en waar je met coaching en/of gewone therapeutische sessies niet bij komt. Dit maakt een verbonden ademsessie tot een ervaring die je rechtstreeks bij je eigen heelheid en vitaliteit kan brengen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis. Zo bereik je diepere lagen in jezelf.

Noordwijkerhout: woensdag 25 oktober 2023
Adem en vrijheid – jezelf bevrijden van niet langer werkende patronen met behulp van je eigen adem, met Erica Rijnsburger en Marieke Rolloos
Locatie: Centrum Heal je Zelf, Herenweg 416, 2211 VJ Noordwijkerhout
Tijd: 10.00 – 16.30 uur
Kosten: € 150,00 incl. lichte lunch en excl. 21% BTW

Gegevens

Datum:
25 oktober 2023
Tijd:
10:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.elenchis.nl/ademsessies/

Locatie

Centrum Healjezelf
Herenweg 416
Noordwijkerhout, 2211 VJ

Organisatoren

Erica Rijnsburger
Marieke Rolloos