Verborgen wijsheid

Verborgen wijsheid schetst een beeld van de persoonlijkheid en gaat in op het doen van zelfonderzoek en het herkennen van de werking van het Superego. Deze egostructuur voorziet al onze gevoelens, gedachten en handelingen van een ‘ondertiteling’. Het heeft daarmee commentaar op alles wat we denken en doen, op wat we voelen en willen. Soms zijn het hele duidelijke boodschappen, soms zijn ze veel subtieler en lastiger te herkennen. In welke vorm het Superego zich ook aandient, het beïnvloedt ons handelen, onze gevoelens van geluk en welbevinden en onze vitaliteit. Zo zorgt het er tevens voor dat we een masker opzetten naar de buitenwereld.

Met de aanwijzingen in dit boek ontdek je hoe je de bewegingen van je lichaam en geest weer vrijelijk kunt laten stromen waardoor in iedere situatie een gevoel van ruimte, intensiteit en vrijheid kan ontstaan. Je hoeft niet langer iets op te houden, iets of iemand te zijn. Je kunt eenvoudigweg ‘zijn’ in het moment waardoor je ook Je op een diep niveau je eigenwaarde weer kunt ervaren onafhankelijk van het oordeel van jouw Superego of dat van anderen. Een diepe ontspanning met alles wat zich aandient is het resultaat. 

Het boek is te bestellen in de boekhandel of via internet. Je kunt ook een e-pub of pdf versie van het boek bestellen, rechtstreeks bij mij.

Het Superego in volle omvang ervaren?
Doe dan mee aan de Superego retraite. Meer informatie vind je hier.

{

"Verborgen wijsheid is integer geschreven, auteurs geven aan dat alles wat je leest niet meer is dan een uitnodiging om zelf te gaan onderzoeken wat waar is. Wanneer je bereid bent om aannames los te laten, volledig aanwezig te zijn en werkelijk te onderzoeken krijg je naast inzicht, ware transformatie als toegift. Een overweldigend boek dat verdient meerdere keren gelezen te worden."

Marjan van Drunen

Lees de gehele recensie hier.

 

{

"Als je bewust wilt leven, moet je dit boek bewust lezen."

Patrick van Hees, auteur van De Geluksprofessor

{

"Onontbeerlijk boek voor coaches. Want een goede coach gebruikt het 'hier en nu', kan oordeelloos kijken en past zelfreflectie toe. Basis voor al die competenties is voldoende zelfbewustzijn. Dit boek biedt zowel diepgang als inspiratie om daarmaa aan de slag te gaan en blijven."

Aty Boers, auteur Coachingskalender