Trainingen

Als we geloven dat degene van wie we houden anders moeten zijn dan ze zijn, dan heb we helemaal geen relatie met hen. We hebben dan een relatie met een ideaalbeeld in ons hoofd, een relatie met onze eigen gedachten (Scott Kiloby).

-

Trainingen

Elenchis verzorgt uiteenlopende trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, organisatie-ontwikkeling, teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast bieden we een Jaartraining aan, de kern van ons programma en werk.

Jaartraining persoonlijk leiderschap

De Jaartraining omvat een serie ontmoetingen met jezelf waarin je werkt aan je eigen ontwikkeling, je talenten ontdekt en waarin je een verdieping ervaart van je eigen persoonlijkheid. Een van de onderdelen van de training is het schrijven van je eigen biografie, waardoor je op een gestructureerde manier inzicht krijgt in het pad dat je naar het nu heeft gebracht. 'Alles wat we zoeken is in onszelf te vinden'.

De Jaartraining is een intensief programma dat ook in-company te organiseren is. Variaties op dit programma worden uitgevoerd met derden, waaronder de Baak, organisatie-adviesbureau Human Connection, Firmament, retailadviesbureau Talentroom en het Young Professionals Network GUTS.

Wil je meer informatie over deze training? Onderaan deze pagina kun je de uitgebreide brochure downloaden.

Naar boven