Masterclass True Leadership

Everything that happens to you has the potential to deepen you.

~ Anam Cara

-

Retraites

Masterclass True Leadership

Een bijzondere retraite in Cambridge

Data: 30 juni, 1 en 2 april 2020 en 13 -15 april 2021
Een unieke Masterclass over geluk en leiderschap, waarbij we treden in de voetsporen van de Geluksprofessor in Cambridge. Dat gelukkige medewerkers productiever zijn, is inmiddels wijd en zijd bekend. Maar wat is geluk nu eigenlijk? Is geluk altijd tot je beschikking of kun je het ook kwijt raken? Heb je als commissaris, directeur of manager invloed op het geluk van de mensen met wie je werkt en leeft? En hoe dan? Tijdens deze eigentijdse retraite in Cambridge - waarbij we verblijven in één van de oude Colleges - krijg je inzicht in het verband tussen werk, geld, relaties, gezondheid en geluk. Uitspraak van één van de deelnemers:

Onvoorstelbare ervaring! De vanzelfsprekendheid waarmee iedereen ongegeneerd zijn professionele masker liet vallen, de inspiratie, warmte en persoonlijkheid van de trainers die een sfeer hebben neergezet waarin iedereen zich veilig genoeg voelde om dat te doen, zijn ongekend. Tel daarbij op de wetenschappelijke onderbouwing in het programma, en deelname is een MUST!
~ Antoinette KALKMAN

Meer informatie over deze Masterclass met een retraite karakter vind je in de flyer hiernaast.

Nieuwsbrief

Elenchis stuurt 4 tot 5 keer per jaar een nieuwsbrief met activiteiten en retraites aangaande bewustzijnsontwikkeling. Wil je op de hoogte gehouden worden, klik dan op deze link om je in te schrijven.