Driedaagse ademreis

Bezig zijn om anderen te veranderen is goed beschouwd een daad van agressie.

~ Erica

-

Retraites

Driedaagse ademreis

Krijg met je adem volledige toegang tot je eigen energievoorraad en potentie

Data: 12 t/m 14 november 2020

Onze adempatronen beïnvloeden ons meer dan we ons doorgaans realiseren. Ademen kan ons lucht, ruimte en een gevoel van vrijheid en diepe ontspanning geven. We landen dan in een staat dat je ervaart dat je bent, dat je bestaat. Niet goed ademen daarentegen kan ons een gevoel van benauwdheid, angst en inperking geven en maakt dat we op 'overleven' gaan staan. Oppervlakkig ademen is het begin van een aaneenschakeling van gebeurtenissen die een negatieve uitwerking kunnen hebben op ons lichaam, denken en geest.

In deze driedaagse ademreis wisselen we ademsessies af met oefeningen om ruimer te kunnen ademen door de dag heen. Je leert hoe je diep kunt ontspannen, stress kunt managen, oude angst en pijn kunt loslaten, je temperatuur kunt beïnvloeden en fysieke pijn kunt toelaten zonder dat het je uitput. Ook ontdek je hoe je met je adem je brein kunt sturen en toegang krijgt tot meer vitaliteit.

Wil je meer weten over deze ademretraite? Download hier de brochure.

ALLES WAT JE DENKT DAT JE BENT, DAT BEN JE NIET.

SRI NISARGADATTA MAHARAJ

Nieuwsbrief

Elenchis stuurt 4 tot 5 keer per jaar een nieuwsbrief met activiteiten en retraites aangaande bewustzijnsontwikkeling. Wil je op de hoogte gehouden worden, klik dan op deze link om je in te schrijven.