Coaching

There is an art of seeing thing as they are; without naming, without being caught in a network of words, without thinking interfering with perception.

~ Krishnamurti

-

Coaching

Voor vragen over je eigen ontwikkeling

Onderzoeksvragen zijn er in alle soorten en maten. De kern van iedere vraag is echter: hoe breng ik meer van mijzelf naar buiten en hoe kan ik meer samenvallen met wie ik werkelijk ben. Naar aanleiding van je leervraag stellen we samen een plan op voor tien tot twaalf gesprekken van maximaal anderhalf uur. Een persoonlijke sterkte-/zwakte-analyse op basis van de MBTI kan onderdeel uitmaken van dit plan, net als het schrijven van een biografie.

Alles wat je denkt dat je bent, dat ben je niet
~Sri Nisargadatta Maharaj

Aan de hand van eigen ingebrachte casuïstiek onderzoeken we wat er gebeurt tussen jou en de ander. Je ontdekt waardoor je precies geraakt wordt en hoe dat leidt tot inefficiëntie in je werk of verstoringen in relaties met de mensen om je heen. Je wordt je steeds bewuster van je patronen en je ontdekt hoe het Superego, je Innerlijke Criticus, werkt, dat kritische deel in onze egostructuur dat de hele dag je doen en laten van een ondertiteling voorziet. Hoe we dit precies doen, lees je in de onderstaande document.

Voor meer informatie of voor een intakegesprek kun je contact opnemen met Erica Rijnsburger.

Naar boven