Ademsessies

Loneliness is when you are missing the other.

Alone-ness is when you are finding yourself.

~ Osho

-

Ademsessies

23 april, 11 juni, 3 sept, 15 okt, 5 nov en 3 dec in Delft met Michèl de Zwart

17 juni hele ademdag met Lars Faber in Rotterdam

24 juni hele ademdag met Jacqueline Steggink in Noordwijk

Verbonden-ademen kan diep verrijkend zijn. Door verbonden-ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie. Dit is wat we telkens opnieuw zien bij de deelnemers aan onze retraites en ademavonden. Het lichaam gaat in een diepe staat van ontspanning. Daardoor worden oude fysieke spanningen losgelaten – spanningen die opgeslagen liggen in het oude brein en waar je met coaching en/of gewone therapeutische sessies niet bij komt. Dit maakt een verbonden-adem sessie tot een ervaring die je rechtstreeks bij je eigen heelheid en vitaliteit kan brengen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis. Zo bereik je diepere lagen in jezelf. 

De ademsessies vinden plaats op geregelde basis en worden begeleid door Michèl de Zwart en mijzelf. Locatie: Centrum Nieuwe Langendijk 3 in Delft. De ademdag van 17 juni doe ik samen met Lars Faber in Centrum Feminity in Rotterdam. 24 juni is met Jacqueline Steggink in Noordwijk.

Sluit je ogen. adem. luister naar je hart. er is niets weg en er is niets aangetast. alles wat er was bestaat gewoon in jou.
~ erica rijnsburger

Naar boven