Ademsessies

We kunnen proberen het verleden te vergeten, maar helaas, het verleden vergeet ons niet.

~ Erica

-

Ademsessies

Op 17 jan, 21 feb, 21 mrt, 23 mei en 27 juni in Delft

Verbonden-ademen kan diep verrijkend zijn. Door verbonden-ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie. Dit is wat we telkens opnieuw zien bij de deelnemers aan onze retraites en ademavonden. Het lichaam gaat in een diepe staat van ontspanning. Daardoor worden oude fysieke spanningen losgelaten – spanningen die opgeslagen liggen in het oude brein en waar je met coaching en/of gewone therapeutische sessies niet bij komt. Dit maakt een verbonden-adem sessie tot een ervaring die je rechtstreeks bij je eigen heelheid en vitaliteit kan brengen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis. Zo bereik je diepere lagen in jezelf. 

De ademsessies in Delft vinden plaats op geregelde basis en worden begeleid door Daphne Smit en mijzelf. De data vind je op de site.

Sluit je ogen. adem. luister naar je hart. er is niets weg en er is niets aangetast. alles wat er was bestaat gewoon in jou.
~ erica rijnsburger

Naar boven