Ademsessies

De bereidheid om kwetsbaar te zijn is de poort naar je diepste kracht, en juist het bouwen van pantsers en het verhullen van je onzekerheid brengen je onmacht  zo duidelijk aan het licht.

~ Erik van Zuydam

-

Ademsessies

Op do 29 nov (was 22 nov) in Den Haag; 17 jan, 21 feb, 21 mrt, 23 mei en 20 juni in Delft

Verbonden-ademen kan diep verrijkend zijn. Door verbonden-ademen gaat je lichaam in een flow. Oude spanningen laten los, lossen op en transformeren in natuurlijke vitaliteit en levensenergie. Dit is wat we telkens opnieuw zien bij de deelnemers aan onze retraites en ademavonden. Het lichaam gaat in een diepe staat van ontspanning. Daardoor worden oude fysieke spanningen losgelaten – spanningen die opgeslagen liggen in het oude brein en waar je met coaching en/of gewone therapeutische sessies niet bij komt. Dit maakt een verbonden-adem sessie tot een ervaring die je rechtstreeks bij je eigen heelheid en vitaliteit kan brengen. Het maakt de herinnering in je wakker wie je nog meer bent dan alleen je kwaliteiten, overtuigingen, patronen, fysieke klachten, kortom je eigen persoonlijke geschiedenis. Zo bereik je diepere lagen in jezelf. 

De ademsessies in Den Haag vinden plaats op geregelde basis en worden begeleid door Daphne Smit en mijzelf. De data vind je op de site.

Sluit je ogen. adem. luister naar je hart. er is niets weg en er is niets aangetast. alles wat er was bestaat gewoon in jou.
~ erica rijnsburger

Naar boven