De route naar Elenchis

Een relatie heeft niets te maken met eisen stellen; zodra de één iets van de ander gaat eisen, houdt de relatie op te bestaan en is er geen verbondenheid meer.

~ Paul Ferrini

-

Routebeschrijving

Route Buitenwatersloot 140,

2613 SV Delft

Mobiel Erica: 06 – 51 53 30 01

Met het openbaar vervoer:

 1. Het is ongeveer 5 – 10 minuten lopen.
 2. Stap uit op station Delft. Ga met de roltrap naar boven, loop langs de kiosken naar buiten.  
 3. Met het station in je rug, loop je richting stad. Dan neem je de eerste links. Je komt dan op de kop van de Buitenwatersloot terecht. Daar neem je de rechterkant van de gracht.

Met de auto:

Vanwege de herinrichting van de spoorzone is het centrum van Delft lastig bereikbaar. We adviseren daarom de volgende routes, waarbij er de minste kans op verrassingen is.

Vanuit Den Haag of Amsterdam (zie bijgevoegd kaartje):

 1. Houd vanaf Den Haag links aan en blijf de A4 (dus niet niet de A13 op)
 2. Neem afslag 11 (Rijswijk, Delft) en ga aan het einde van de afslag links de Beatrixlaan op.
 3. Deze volgen tot na het vijfde stoplicht. Neem dan de kleine smalle afslag rechts, vlak na de smalle Stanislas schoolloopbrug.
 4. Ga aan het einde van deze afslag linksaf, volg de weg met een bocht naar links en rechts. In deze bocht vind je een betaald parkeerterreintje waar je de auto kunt parkeren en lopen naar het water: dit is de Buitenwatersloot.
 5. Wil je dichterbij parkeren dan kun je ook verder doorrijden en bij de stoplichten linksaf de Hugo de Grootstraat in. De 3e zijstraat rechts van de Hugo de Grootstraat is de Antonie Heinsiusstraat. Het is hier gratis parkeren tot 12.00 uur. Kom je na 12 uur, parkeer dan in de Hugo de Grootstraat (of in de bocht beschreven bij 4).
 6. Vervolgens loop je richting Buitenwatersloot die parallel loopt aan de Hugo de Grootstraat.

Vanuit Rotterdam (zie onderstaand kaartje):

 1. Neem op de A13 richting Den Haag afslag Delft Zuid.
 2. Rij met de rotonde mee en je komt op de Kruithuisweg.
 3. Rijd de Kruithuisweg door tot het kruispunt met de Provinciale Weg. Je herkent de Provinciale Weg door het bord ‘Reinier de Graaf Ziekenhuis’.
 4. Sla daar rechtsaf en rijd de Provinciale weg op. Houd rekening met de snelheid aanwijzingen. Op sommige stukken mag je 70 km op andere slechts 50! En: er staan flitsers.
 5. Blijf doorrijden tot aan de smalle Stanislas schoolloopbrug en sla voor deze loopbrug rechtsaf (scherpe bocht!) naar Westeinde. Je ziet bij de afslag ook het ANWB postcodebord Delft midden.
 6. Op het Westeind sla je vervolgens linksaf en in de bocht rechts vind je een betaald parkeerterreintje waar je de auto kunt parkeren. Vervolgens loop je naar het water: dit is de Buitenwatersloot.
 7. Als je dichterbij wilt parkeren, kun je bij de stoplichten rechtsaf de Hugo de Grootstraat in. De 3e zijstraat rechts van de Hugo de Grootstraat is de Antonie Heinsiusstraat. Het is hier gratis parkeren tot 12.00 uur. Kom je na 12 uur, parkeer dan in de bocht zoals bij punt 6 beschreven of kies voor betaald parkeren in de Hugo de Grootstraat.
 8. Vervolgens loop je richting Buitenwatersloot die parallel loopt aan de Hugo de Grootstraat.

 

Naar boven