Alles wat je denkt dat je bent, dat ben je niet.

 

– SRI NISARGADATTA MAHARAJ –

ADEMREIS

Reis met je adem door je lichaam en vitaliseer jezelf

1-daagse ademreis

Data:
26 januari 2022
11 mei 2022

Onze adempatronen beïnvloeden ons meer dan we ons doorgaans realiseren. Ademen kan ons lucht, ruimte en een gevoel van vrijheid en diepe ontspanning geven. We landen dan in een staat dat je ervaart dat je bent, dat je bestaat. Niet goed ademen daarentegen kan ons een gevoel van benauwdheid, angst en inperking geven en maakt dat we op ‘overleven’ gaan staan. Oppervlakkig ademen is het begin van een aaneenschakeling van gebeurtenissen die een negatieve uitwerking kunnen hebben op ons lichaam, denken en geest.

In deze 1-daagse ademreis wisselen we ademsessies af met oefeningen om ruimer te kunnen ademen door de dag heen. Je leert hoe je diep kunt ontspannen, stress kunt managen, oude angst en pijn kunt loslaten, je temperatuur kunt beïnvloeden en fysieke pijn kunt toelaten zonder dat het je uitput. Ook ontdek je hoe je met je adem je brein kunt sturen en toegang krijgt tot meer vitaliteit en versterking van je immuunsysteem.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Wil je meer weten over deze ademdag?
Download dan hieronder de brochure.
Aanmelden kan door mij een bericht te sturen via de contactpagina.

2-daagse ademreis

Data:
Dinsdag 23 augustus 2022
en/of woensdag 24 augustus 2022

Tijdens deze 2-daagse ademreis nemen we je mee op reis door je lichaammet verschillende ademtechnieken. De oefeningen werken helend, verbindend, bevrijdend en laten je energie weerstromen. Zo herstel je gaandeweg het contact met je gevoel en je intuitie. Je ontdekt wat er kan gebeuren als je je adem bewust gaat inzetten om lichamelijk en mentaal op te laden. Ook leer je hoe je met ademhalingstechnieken spanningen en stress kunt transformeren en loslaten. Het lichaam komt in een diepe staat van ontspanning waardoor je de meer onbewuste lagen in jezelf ervaart en je het contact met je intuitie herstelt.

Deze 2-daagse Ademreis biedt de mogelijkheid om je verder te verdiepen. Het is een minivakantie voor iedereen die zin heeft om het natuurlijke contact tussen lichaam en geest te herstellen. Iedereen kan instappen ongeacht zijn of haar bekendheid met dit onderwerp. Je hoeft geen ervaring met ademwerkte hebben.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Wil je meer weten over deze 2-daagse ademreis?
Download dan hieronder de brochure.
Aanmelden kan door mij een bericht te sturen via de contactpagina.