This being human is a guest house.
Every morning a new arrival.
A joy, a depression, a meanness, some momentary awareness comes as an unexpected visitor.
Welcome and entertain them all.

 

– JALALUDDIN RUMI –

1-daagse RETRAITE
50 tinten gewaarzijn

Data: Vrijdag 17 juni 2022 van 10.00 tot 16.30 uur in Delft.

Non-dualiteit begrijpen en op een diep niveau verstaan is één. De inzichten laten doorsijpelen in alle aspecten van het leven kan nog een behoorlijke uitdaging zijn. Non-dualiteit leven kan alleen als we zowel wijsheid als voelend gewaarzijn inbrengen bij alles wat er gebeurt in en rondom ons. Op het moment dat we dat doen, lopen we ons eigen inwijdingspad – een pad van zelfacceptatie naar Zelfrealisatie. Dit gaat voorbij alle conceptuele kennis, voorbij het denken en voorbij het bekende. Want alleen voorbij het bekende kunnen we landen in onze Essentie, in de plek waar we als vanzelf stralen. Dit pad is altijd nu.

Tijdens deze 1-daagse zullen we een aantal tinten gaan verkennen met elkaar.

MEER INFORMATIE

Wil je meer weten over deze retraite? Download dan hieronder de brochure door op de afbeelding te klikken.
Aanmelden kan door mij een mail of een bericht te sturen via de contactpagina.

50 tinten gewaarzijn – het boek

Naast de retraite is er ook het boek “50 tinten gewaarzijn”. Dit boek biedt een praktisch pad dat loopt via Zelfacceptatie naar Zelfrealisatie. Het bestaat uit vijf delen met elk tien lessen met waarin een schat aan wijsheden van over de hele wereld en uit tal van disciplines.
Naast het boek is er ook een werkboek
met meditaties, reflecties en opdrachten die op een eenvoudige en praktische manier je inzichten zullen verdiepen. Hierdoor kun je heel concreet aan de slag met de inhoud van alle vijftig tinten.