Boek Verborgen wijsheid

De werkelijkheid en het verhaal dat je jezelf vertelt over de werkelijkheid, komen nooit met elkaar overeen; de werkelijkheid is altijd veel vriendelijker.

~ Byron Katie

-

Verborgen wijsheid

Verborgen wijsheid schetst een beeld van de persoonlijkheid en gaat in op het doen van zelfonderzoek en het herkennen van de werking van het Superego. Deze egostructuur voorziet al onze gevoelens, gedachten en handelingen van een ‘ondertiteling’. Het heeft daarmee commentaar op alles wat we denken en doen. Soms zijn het hele duidelijke boodschappen, soms zijn ze veel subtieler en lastiger te herkennen. In welke vorm het Superego zich ook aandient, het beïnvloedt ons handelen en zorgt ervoor dat we een masker opzetten naar de buitenwereld.

Met de aanwijzingen in dit boek ontdek je hoe je de bewegingen van je lichaam en geest weer vrijelijk kunt laten stromen, waardoor in iedere situatie een gevoel van ruimte, intensiteit en vrijheid kan ontstaan. Je hoeft niet langer iets op te houden, iets of iemand te zijn; je kunt eenvoudigweg ‘zijn’ in het moment. Je ervaart op een diep niveau je eigenwaarde, onafhankelijk van het oordeel van je superego of van anderen. Een diepe ontspanning met alles wat zich aandient is het resultaat. Lees hier verder

Het boek is te bestellen in de boekhandel of via internet.

Het Superego in volle omvang ervaren? Doe dan mee aan de Superego retraite. Meer informatie vind je hier.

Als je bewust wilt leven, moet je dit bewust lezen

~Patrick van Hees, Auteur van de Geluksprofessor

Onontbeerlijk boek voor coaches. Want een goede coach gebruikt het ‘hier en nu’, kan oordeelloos kijken en past zelfreflectie toe. Basis voor al die competenties is voldoende zelfbewustzijn. Dit boek biedt zowel diepgang als inspiratie om daarmee aan de slag te gaan en blijven.

~Aty Boers, auteur Coachingskalender

Naar boven